Bli medlem

Ønsker du å bli medlem i LTF?

Som medlem i Løfteteknisk Forening er du med i et landsomfattende nettverk av sakkyndige virksomheter innen løftebransjen. Sammen er vi en kjemperessurs for sikkerheten ved bruk av arbeidsutstyr og i forbindelse med løft. Som medlem har du rett til både teknisk- og juridisk bistand.

Fordeler med å være medlem i LTF

 • Teknisk bistand
 • Juridisk bistand
 • Medeier i Sertifiseringsorganet for Sakkyndig Virksomhet AS
 • Være en del av et landsomfattende nettverk
 • Invitasjon til årlig fagseminar
 • Tilgang til medlemsportal
  0%

  Bli medlem i Løfteteknisk Forening

  Send inn nødvendig informasjon så kontakter vi deg.

  Årlig seminar med LTF

  Som medlem får du hvert år invitasjon til fagseminar gjennom LTF hvor du og dine medarbeidere kan få faglig påfyll. Vi gir deg også en oversikt over alle nye regler, frister og protokoller som du bør vite om som sakkyndig bedrift. Som betalende medlem får du gratis inngang og tilgang til vår digitale kundeportal hvor du finner alt materiale og informasjon fra seminaret.

  Vi avholder seminar i Stavanger, Bergen, Oslo, Trondheim og Tromsø, og du velger selv i hvilken by du ønsker å melde deg på. Har du ikke mulighet til å delta fysisk kan du logge deg inn i vår medlemsportal for å lese deg opp på presentasjoner og materiale fra seminaret.

  Bli medeier i Sertifiseringsorganet for Sakkyndig Virksomhet AS

  Som medlem i Løfteteknisk Forening er du også medeier i Sertifiseringsorganet for Sakkyndig Virksomhet AS. LTF eier Sertifiseringsorganet for Sakkyndig Virksomhet AS 100% og derved er det foreningens styre som til enhver tid er generalforsamling i selskapet og blant annet bestemmer styresammensetning i selskapet. Alle kvalifiserte bedrifter kan bli medlem uavhengig om de har et samarbeid med Sertifiseringsorganet for Sakkyndig Virksomhet eller benytter en annen aktør.

  Les mer om medlemskap i Løfteteknisk Forening under vedtekter.